DUK
+370 346 20 450
Pradžia

Praktinis seminaras „Tradicinės dzūkiškos polkos šokimo pagrindai"

Spalio 24 d. 18:00 Kaišiadorys, Gudiena

Šis seminaras yra TARPTAUTINIO POLKOS FESTIVALIO, kurį organizuoja Varėnos kultūros centras, dalis. Apie festivalio renginius išsamiau: https://www.facebook.com/polkosfestivalis/.
Seminaro lektorė: Lietuvos nacionalinio kultūros centro choreografinio folkloro specialistė Audronė Vakarinienė.

Seminaro trukmė: 3 val.

Dalyviai: Dzūkijos regiono ugdymo įstaigų muzikos, šokio, pradinių klasių, priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo mokytojai bei mokiniai, kultūros įstaigų folkloro bei tautinių šokių kolektyvų vadovai ir dalyviai, bei visi besidomintys tradicinės dzūkiškos polkos mokymo(si) galimybėmis.

Informacija dėl aprangos. Seminaras yra praktinis, todėl svarbu, kad apranga nevaržytų judesių bei turėtumėte šokimui tinkamą apavą.

Dalyvavimas seminare nemokamas.

Dalyviai, kurie norėtų gauti pažymą apie dalyvavimą seminare, iki spalio 23 d. sumoka 1 Eur mokestį į Varėnos švietimo centro sąskaitą Nr. LT81 7181 2000 0213 0051, mokėjimo paskirtyje nurodydami „Už polkos seminarą“, ir užsiregistruoja internetu: https://forms.gle/9myhvDZ7WxYxyW1t7.

Projekto organizatorius: Varėnos kultūros centras.
Projektą finansuoja: Lietuvos kultūros taryba ir Varėnos rajono savivaldybė.
Projekto partneriai: Varėnos švietimo centras, Druskininkų kultūros centras, Lazdijų kultūros centras, Kaišiadorių kultūros centras, Birštono kultūros centras.

Peržiūrėti "Facebook"
Atgal